Samenwerkende pedicures

 

Na de pedicure het beste dat uw voeten kan overkomen!

Samenwerkende pedicures is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten die u uitsluitend kunt krijgen via uw pedicure. Stuk voor stuk zijn het producten die daadwerkelijk een oplossing bieden voor veel voorkomende problemen, zoals mycosenagels (kalknagel) en voetschimmel. Alle Samenwerkende pedicures-producten zijn uitvoerig getest met verbluffende resultaten. De producten zijn in de salon te koop voor €9,95 per stuk.


Mycosenagels

Mycosenagel, ook wel kalknagel genoemd, is een schimmelinfectie die uitstekend te bestrijden is met dit product op basis van o.a. glycerine, jojoba-olie en tea tree. De helende werking wordt versterkt door toevoeging van kruidenextracten en solium borate. Dit product bevat beslist geen water. Bij een correct gebruik ziet men vaak al na een paar weken resultaat: de nagel wordt zachter, beter van kleur en beter te behandelen. Van groot belang is de inbreng van de pedicure. Zij dient om de paar weken te controleren of het middel op de juiste wijze wordt toegepast en zal de nagel regelmatig dun moeten frezen.

 

 

 

 Voetschimmel

Voetschimmels zijn met dit product afdoende te behandelen. De oplossing voor voetschimmel bevat o.a. glycerine en amandelolie en wordt versterkt met kruidenextracten en sodium borate. Door het handige doseertuitje is het middel gemakkelijk op de te behandelen plek(ken) aan te brengen.


 

 

 

 
Anti-schimmelspray

Een succesvolle behandeling van schimmels is alleen blijvend als ook de sokken en schoenen worden behandeld. De spray komt tot in de kleinste hoekjes en voorkomt het ontstaan van nieuwe voetschimmel. Gebruiken in combinatie met Oplossing voor voetschimmel.

 

 

 

 

 

Voetbalsem

Natuurlijk is het ook gewoon lekker om uw voeten dagelijks te verzorgen met deze heerlijke, zachte voetbalsem. Zeker als deze ingrediënten bevat die het ontstaan van schimmels tegengaan.

 

 

 

 

 

 

Eelt- en likdoornzalf

Door de uitgekiende samenstelling van wolvet, salicylzuur en walnootschilfers is succes verzekerd. De eelt- en likdoornzalf dient een tweeledig doel:


  De scrub vergemakkelijkt het onderhoud na verwijdering van het eelt door de pedicure.

  Na het verwijderen van de likdoorn door de pedicure, kunt u de pijnlijke plek verzachten met de zalf.

 
Klovenzalf

Eindelijk verlost van pijnlijke en ontsierende kloven. De speciale samenstelling met o.a. wolvet, vaseline en zinkoxyde doet de zalf diep in de kloven doordringen. De zalf werkt pijnstillend en zorgt voor een snel herstel. Ook geschikt voor de handen.


 

 

 

Voetbadolie

Na een inspannende dag is het heerlijk om uw voeten eens lekker te verwennen. Daarvoor is deze weldadige voetbadolie ontwikkeld op basis van maiskiemolie, lavendel en dennennaaldenolie. Uw voeten zullen weer ontspannen en fris aanvoelen.


 

 

 

 

Voetdeospray

Een heerlijke frisse lotion waarmee u transpiratie en de daarmee gepaard gaande nare geur afdoende bestrijdt. Bevat desinfecterende ingrediënten als glycerine en sodium borate. Voor een fris en weldadig gevoel zorgen menthol en eucalyptus.

 

 

 

 

 


 

Wratten

Wratten zijn met dit product uitstekend te bestrijden. De glycerine, het sodium borate en een klein beetje salicylzuur zorgen voor een zeer goede werking. 2x per dag aanbrengen is voldoende. Niet te gebruiken voor kinderen onder de 3 jaar.